Vaša prodavnica je u procesu otvaranja. Molimo Vas sačekajte.

Prijavite se na newsletter

Za najnovije vesti o Selltico platformi, tekstovima o e-commerce i marketingu, prijavite se na naš newsletter:

Kako karantin može pozitivno da utiče na vaše poslovanje

Kako je epidemija korona virusa (COVID-19) ograničila mogućnost kretanja i korišćenja klasičnih prodavnica na koje smo navikli, sve veći broj preduzeća u Srbiji primorano je da zatvori svoje prodavnice i preseli se na Internet kao alternativu. Kako bi ste umanjili svoje gubitke kompanija Selltico je našla rešenje za preduzeća koja žele da koriste prednosti internet prodaje potpuno besplatno.

 

Mnogi privrednici su u novo nastalim okolnostima počeli da prilagodjavaju svoju prodaju putem Interneta. Kao primer dobre prakse u internet trgovini možemo navesti poljoprivredno gazdinstvo iz Trstenika koje je u prvom satu rada ePijace prodalo tonu sargarepe. Prvi put susrećući se sa tim iako je to izgledalo kao nezamislivo.

Zbog uticaja na svakodnevne navike, ograničenog kretanja i rada od kuće sve veći broj kupaca se okreće online kupovini.

Svakodnevne namirnice, hrana i sredstva za ličnu higijenu su samo neke od stvari koje se najviše kupuju ali kako vreme odmiče kupci počinju da pazare i druge proizvode online shvatajući ozbiljnost vanrednog stanja u kome se nalazimo.

To trgovine treba još više ohrabriti da budu spremne na promene.

Kako bi smo podstakli razvoj privrede naše zemlje i ohrabrili ih da nastave sa svojim aktivnostima odlučili smo da svim zainteresovanim privrednicima ponudimo Selltico pakete potpuno besplatno u periodu od 60 dana za vreme trajanja vanrednog stanja.

Sve zainteresovane klijente ohrabrujemo da za samo par sekundi otvorite svoju Internet prodavnicu klikom na link i time ostvare još veću povezanost sa svojim kupcima.

Zato budite odgovorni i ako poznajete nekog ko se bavi trgovinom, a kome bi informacije bile od značaja, podelite ovaj članak sa njim.