Pitanja i odgovori

 • Kod logovanja treba da unesem lozinku, da li je to lozinka moje e-mail adrese ili mogu da stavim drugu?

  Lozinka za registraciju na Selltico platformu i lozinka za Vašu e-mail adresu su dve različite stvari, lozinka za Selltico treba da bude drugačija od Vaše lozinke za e-mail.

 • Koliko traje probni period i šta mogu da radim za to vreme?

  Probni period traje 14 dana. U tom periodu možete dodavati vaše artikle i grupe, brisati postojeće i probati sve opcije koje su dostupne.

 • Da li slike i opisi za artikle koje sam uneo u probnom periodu mogu da ostanu u prodavnici kada zakupim mesečni plan?

  Naravno, sve što ste unosili u probnom periodu ostaje u Vašoj prodavnici.

 • Završio sam probni period i hoću da pokrenem prodavnicu. Šta dalje?

  Izaberite paket i dobićete profakturu na Vašu email adresu koju ste uneli prilikom registracije. Nakon evidentiranja uplate pokrenućemo proceduru prenosa domena, a ukoliko nemate domen dobićete instrukcije za zakup domena.

 • Koliko košta otvaranje prodavnice?

  Cena zavisi od toga koji paket izaberete. Pakete možete videti ovde.

 • Da li su ovo svi primeri sajtova koji su preko vas napravljeni ili ih ima još?

  Ovo je lista klijenata za koje smo dobili odobrenje da možemo da ih koristimo na sajtu. Inače smo izradili preko 100 prodavnica u zemlji i inostranstvu.

 • Da li je potrebno da budem pravno lice da bih imao prodavnicu kod vas?

  Nije potrebno da budete pravno lice što se tiče naše platforme, međutim, nećete moći da koristite naplatu karticama ukoliko niste pravno lice ili preduzetnik.

 • Cena je ova koja je navedena, nema dodatnih troškova ka vama, neka provizija ili slično po prodaji?

  Nema dodatnih troškova. Mi ne naplaćujemo proviziju pri prodaji kao što to rade drugi. Cene su na mesečnom nivou, s tim da imate popust ako platite godinu dana unapred.

 • Da li u paketu plus B2B ima knjigovodstveni progam?

  Nažalost, ne. Selltico je sistem za online prodaju, međutim, moguće je povezivanje naše platforme sa Vašim ili sistemom Vašeg knjigovođe. Sve o B2B možete pročitati ovde.

 • Kakva je mogućnost integracije sa Facebook prodajom?

  Ova trenutna verzija nema mogućnost Facebook integracije, ali se radi na tome da nekoj narednoj verziji i to podržimo.

 • Da li vi pravite grupe i ubacujete artikle?

  Imate mogućnost da uz uputstva samostalno radite na unosu i ažuriranju podataka na internet prodavnici, ali ako niste u mogućnosti možemo uslužno za vas formirati grupe i uneti artikle. To je dodatna usluga koja se naplaćuje i to zavisi od broja artikala, da li se slikaju artikli, kakav je unos sadržaja i dokumentacije, itd. Kontaktirajte nas kako bi Vam spremili ponudu.

 • Da li domen dobijem besplatno koji izaberem ili ubacim svoj koji sam kupio? Mogu li ovaj shop da povežem sa svojim sajtom?

  Povezujete Vaš domen koji ste kupili. Ako već posedujete sajt na tom domenu preporučujemo da napravite pod-domen koji ćete povezati sa našom platformom.

 • Da li je Selltico nešto kao Shopify?

  ​Spada u istu kategoriju platformi, ali naše rešenje ima određene povoljnosti npr. ne uzimamo procenat od prodate robe, interfejs je na srpskom i imate podršku na srpskom.

 • Da li se prodavnica koju sam pravio u probnom periodu obrisala kad mi je isteklo vreme?

  Prodavnica se briše mesec dana nakon što Vam je istekao probni period ako u tom periodu niste ušli u zakup.

 • Piše da nudite SEO podršku, da li možete to malo da mi pojasnite?

  Prodavnica je kompletno podešena za takozvani ON-SITE SEO. Znači da je Vaša prodavnica tehnički spremna i podešena po pravilima najvećih pretraživača. Na primer, svaka strana ima svoj SEO naslov i SEO opis koji može biti različit od naslova strane ukoliko to želite, čak i ukoliko ne unesete SEO naslov i SEO opis on će se sam generisati iz imena vašeg proizvoda odnosno iz opisa proizvoda. Vi naravno to možete da menjate po svom nahođenju. Što se tiče off site SEO, recimo građenje back linkova, to ipak morate sami :).

 • Da li mogu da se brišu, dodaju ili menjaju kategorije / grupe

  ​Imate slobodu da formirate grupe po svom nahođenju. Video uputstvo kako da to uradite je na strani šifarnici u kartici grupe, na vrhu strane.

 • Koji broj proizvoda je dozvoljen na ovoj demo varjanti?

  Dozvoljeno je 100 proizvoda.

 • Da li mogu, iako nemam sajt još uvek, da postavljam proizvode koje želim da prodam? Koja je cena u ovom promotivnom periodu koji traje 14 dana?

  ​Možete da dodajete proizvode i da prodajete i u probnom periodu bez ikakvih troškova.

 • Da li ćete moći da doradite B2B da informacija o narudžbini ode i do firme koja vrši isporuke?

  B2B je posebno rešenje i ponudu dajemo na osnovu detaljnog zahteva. Detaljan zahtev možete poslati na prodaja@selltico.com.